LIFESTYLE

Ασύλληπτες οι τιμές για να δεις από το πρώτο τραπεζι τον Ρέμο στην Μύκονο!

Ασύλληπτες οι τιμές για να δεις από το πρώτο τραπεζι τον Ρέμο στην Μύκονο!

Το ακριβότερο beach bar restaurant του νησιού προανήγγειλε την εμφάνιση του τραγουδιστή και δίνεται μάχη μεταξύ Τούρκων, Λιβανέζων και Αιγύπτιων επιχειρηματιών για την πρώτη σειρά...

Μπορεί στην Αθήνα να έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών την ίδια ώρα όμως στην Μύκονο ένας άλλος πλειστηριασμός βρίσκεται σε εξέλιξη….

Αυτός του πρώτου τραπεζιού στην καθιερωμένη εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο ακριβότερο beach bar restaurant του νησιού που όπως προαναγγέλει και η διαφήμιση, φέτος θα υποδεχθεί τους διάσημους ανά την υφήλιο Gipsy Kings. Όλο το προσωπικό του μαγαζιού είναι επί ποδός για το grand event της Πέμπτης 28 Ιουλίου.

Η «μάχη» για τα πρώτα τραπέζια που θα κοστίσουν πολύ περισσότερο από 10.000 ευρώ το καθένα διεξάγεται κυρίως μεταξύ Τούρκων, Λιβανέζων και Αιγύπτιων επιχειρηματιών. Όπως μας μετέφερε ένα smartphone «πουλάκι» από το νησί των ανέμων έγιναν στοχευμένες κρούσεις από υπεύθυνους του bar restaurant σε Έλληνες επιχειρηματίες που τα προηγούμενα χρόνια έδωσαν το παρόν στο event  ωστόσο οι απαντήσεις ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία αρνητικές μιας και με το 1/3 των Ελλήνων να ζει κάτω από το όριο της φτώχειας κανείς δεν ρισκάρει για ένα βράδυ χλιδής την στοχοποίηση του για όλους τους επόμενους μήνες.

Αυτό βέβαια δεν τους εμποδίζει να απολαύσουν την συναυλία στα decks των πολυτελών θαλαμηγών τους ανοιχτά του κόλπου της Ψαρρούς. Αντίθετα διάφοροι φουσκωτοί, ανθυποcelebrities, ποδοσφαιριστές δευτέρας διαλογής, wannabe τηλεπερσόνες, αυτοαποκολούμενα μοντέλα, τραγουδίστριες επαρχιακών κέντρων, ηθοποιοί που δεν έχουν ανέβει ποτέ τους στο σανίδι, κοινώς κλαρινοκεφτέδες ζιγκολό και κλαρινογκόμενες – βίζιτες έσπευσαν να δηλώσουν  πως θα παραβρεθούν στο μεγάλο event.   347 έχουν ήδη δηλώσει κατηγορηματικά πως θα πάνε στη σχετική σελίδα στο facebook ενώ άλλοι 353 το σκέφτονται αλλά πάντως σίγουρα ενδιαφέρονται….

Αυτό που βέβαια παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι η αλλαγή στον τρόπο κρατήσεων. Δεν υπάρχει πια τηλεφωνικός αριθμός όπου ένας ενδιαφερόμενος «πελάτης» μπορεί να καλέσει για να ενημερωθεί για τον τιμοκατάλογο – άλλωστε τις προηγούμενες χρονιές πολλές κλήσεις έγιναν από «πελάτες» – ρεπόρτερ των τηλεοπτικών καναλιών και των εφημερίδων – αλλά μια ηλεκτρονική διεύθυνση όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει mail και αν κριθεί αξιόπιστος τότε οι υπεύθυνοι του καταστήματος να επικοινωνήσουν μαζί του. Όλα αυτά βέβαια για το λόγου του αληθές είναι αποτυπωμένα στις σχετικές σελίδες του facebook τις οποίες μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες.  

Το εξτρά του Ρέμου στη Μύκονο η μάχη της σαμπάνιας και οι κλαρινοκεφτέδες (Nassos blog)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι χώρες που συμμετείχαν σήμερα στην Υπουργική Σύνοδο για το μεταναστευτικό και το ζήτημα της Συρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top