ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν για «πλάκα» το κοινοτικό παντοπωλείο – Καταγγελία από Κύπριο Ηθοποιό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν για «πλάκα» το κοινοτικό παντοπωλείο – Καταγγελία από Κύπριο Ηθοποιό

Άλλη μια πράξη που προκαλεί αποτροπιασμό και θλίψη. Άγνωστοι έκαψαν το κοινοτικό παντοπωλείο στον Άγιο Ιωάννη στη Λεμεσό.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Βήχας καταγγέλλει το γεγονός πως άγνωστοι έβαλαν φωτιά και έκαψαν το κοινοτικό παντοπωλείο στον Άγιο Ιωάννη στη Λεμεσό, την ίδια ώρα που εθελοντές προσπαθούν με νύχια και με δόντια να προσφέρουν τρόφιμα σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα ο Κώστας  Βήχας έγραψε:

«ΑΘΛΙΟΙ έβαλαν φωτιά.......Έκαψαν το κοινοτικό παντοπωλείο στον Άγιο Ιωάννη στη Λεμεσό......ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ με τόσο κόπο.....και αυτοί για... πλάκα.....όχι, γιατί ήθελαν τρόφιμα ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ στέρησαν με βίαιο τρόπο το πολυτιμότερο αγαθό ..... φαγητό στο συνάνθρωπο μας...»

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.