ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανατριχιαστική τραγωδία στη Λευκωσία: Γυναίκα έβαλε νεογέννητο σε βαλίτσα και το έδωσε να το θάψουν

Ανατριχιαστική τραγωδία στη Λευκωσία: Γυναίκα έβαλε νεογέννητο σε βαλίτσα και το έδωσε να το θάψουν

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις βίωσαν όσοι βρέθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας την Τρίτη, (19/7), όταν αλλοδαπή γυναίκα παραδέχθηκε ότι τοποθέτησε σε βαλίτσα το νεογέννητο της και το έδωσε για να το θάψουν.

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους τα όσα λέχθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, από 30χρονη Φιλιππινέζα, η οποία φέρεται να έφερε στον κόσμο παιδάκι, το οποίο σύμφωνα με την ίδια ήταν νεκρό, και αφού το έβαλε σε μια βαλίτσα, ειδοποίησε φίλο της και το έθαψε σε άγνωστο μέρος.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η εφημερίδα Φιλελεύθερος, η 30χρονη μεταφέρθηκε στις 14 Ιουλίου με αιμορραγία στο νοσοκομείο και όταν εξετάστηκε από τους γιατρούς διαπιστώθηκε ότι ήταν έγκυος 20-25 εβδομάδων και ότι είχε γεννήσει την ίδια μέρα.

Μετά από παραμονή τεσσάρων ημερών στο νοσοκομείο ομολόγησε ότι ήταν έγκυος από τον Ιανουάριο και γέννησε την περασμένη Πέμπτη (14/7).

Όπως ισχυρίζεται η ίδια το έμβρυο ήταν νεκρό, το τοποθέτησε σε βαλίτσα και τηλεφώνησε σε φίλο της για να το θάψει.

Μετά την ομολογία της 30χρονης από τις Φιλιππίνες ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για εντοπισμό του εμβρύου αλλά και του φίλου της που το έθαψε, όμως η ίδια αρνείται κατηγορηματικά να δώσει οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες.

Όπως ανέφερε η ανακρίτρια του ΤΑΕ στον Φιλελεύθερο και στον δημοσιογράφο Χριστάκη Γιαννακό, η ύποπτη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από φίλες της που την εντόπισαν στο δάπεδο της οικίας που διαμένει με σοβαρή αιμορραγία. Κύριο μέλημα των ανακριτών είναι ο εντοπισμός του εμβρύου, όπως δήλωσε η ανακρίτρια, αφού μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί δυνατός ο εντοπισμός του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top