ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο Πέγειας: Δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομα του 17χρονου που «έσβησε» στην άσφαλτο - Τον σκότωσε επειδή προσπερνούσε

Θανατηφόρο Πέγειας: Δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομα του 17χρονου που «έσβησε» στην άσφαλτο - Τον σκότωσε επειδή προσπερνούσε

Το μοιραίο σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο Κόλπου των Κοραλίων - Κάτω Πάφου στο ύψος της Κισσόνεργας μετά από προσπάθεια του οδηγού να προσπεράσει με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με τον 17χρονο.

Ήταν 09:30 περίπου χθες, όταν το "κακό συνέβη"  με θύμα έναν μόλις 17χρονο. Πρόκειται για τον  Χαριλάου Κριστιάν ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Επαρχία Πάφου.

Το μοιραίο σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο Κόλπου των Κοραλίων - Κάτω Πάφου στο ύψος της  Κισσόνεργας.

Ο 17χρονος που ζούσε στην Πάφο με τον Ελληνοκύπριο πατέρα του και την αλλοδαπή μητέρα του βρήκε τραγικό θάνατο όταν η μικρή κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε, συγκρούστηκε με πολυτελείας όχημα, τύπου σαλούν που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. 

Μέλη της Τροχαίας Πάφου με επικεφαλής τον υπεύθυνο της Τροχαίας Πάφου Ζήνων Ψαθίτη  μετέβησαν επί τόπου στην σκηνή για περαιτέρω εξετάσεις.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε πως ο ρωσικής καταγωγής οδηγός του πολυτελούς οχήματος που ενεπλάκη στο δυστύχημα, ηλικίας 23 ετών σε κάποιο σημείο του δρόμου επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με την μοτοσικλέτα του 17χρονου.

Ο 17χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε το θάνατο του.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Τροχαίας Πάφου, ο 23χρονος αλλοδαπός οδηγώντας το όχημα του με κατεύθυνση από Πέγεια προς Πάφο, παρά το ύψος της κοινότητας Κισσόνεργας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, χτύπησε μετωπικά με μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 17χρονος.

Ο κ. Ψαθίτης ανέφερε πως από την σύγκρουση που ήταν σφοδρότατη τραυματίστηκε θανάσιμα ο μοτοσικλετιστής. Πρόσθεσε πως στη σκηνή βρέθηκε κράνος, ενώ γίνονται εξετάσεις κατά πόσο ο νεαρός το φορούσε. Ακολούθως, ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος που ενεπλάκη στο δυστύχημα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.  

Στο μεταξύ σε έλεγχο αλκοόλης που διενεργήθηκε στον οδηγό του οχήματος, η ένδειξη ήταν μηδέν.

Ανακρινόμενος ο 23χρονος οδηγός έδωσε κάποιους ισχυρισμούς στην Αστυνομία  οι οποίοι διερευνώνται, μεταξύ των οποίων ότι δεν αντιλήφθηκε τον 17χρονο αφού δεν υπήρχε επαρκής φωτισμός στο οδικό δίκτυο.

Σημειώνεται ότι στον συγκεκριμένο δρόμο έχουν γίνει στο παρελθόν  πολλά  σοβαρά δυστυχήματα ανάμεσα στα οποία και θανατηφόρα.

Πάγιο αίτημα των Τοπικών Αρχών ήταν και είναι  η βελτίωση του δρόμου, η εγκατάσταση φωτισμού και γενικά η αναβάθμιση του οδικού δικτύου ώστε να αποφεύγονται τα τροχαία δυστυχήματα αλλά και η διακίνηση των πεζών να διεξάγεται ομαλά.   

Διαβάστε επίσης: 

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΕΓΕΙΑΣ: Πληροφορίες ότι προσπερνούσε ο Ρώσος όταν συγκρούστηκε με τον 17χρονο – Υπεβλήθη σε αλκοτέστ

Τραγικό τροχαίο στην Πέγεια – Ρώσος οδηγός «θέρισε» 17χρονο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top