ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Yπόθεση φόνου Ντανιέλα Ρόσκα: Κάνουν τους Κινέζους ο 31χρονος Βούλγαρος και ο 26χρονος από τη Λάρνακα

Yπόθεση φόνου Ντανιέλα Ρόσκα: Κάνουν τους Κινέζους ο 31χρονος Βούλγαρος και ο 26χρονος από τη Λάρνακα

Δεν παραδέχθηκαν ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν με κυριότερη αυτή της ανθρωποκτονίας, τα δύο από τα τρία άτομα που θεωρούνται ύποπτα για το φόνο της Ντανιέλα Ρόσκα, 37 χρόνων από τη Μολδαβία που έγινε στο διαμέρισμα της στην Οδό Τουζ Χανέ στη περιοχή Μακένζη την 1η Νοεμβρίου 2015 στη Λάρνακα.

Την Πέμπτη (21/7) ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, η Κατηγορούσα Αρχή απήγγειλε στους τρεις υπόπτους τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας και της νυκτερινής διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Plamen Pelov, 32 χρόνων από τη Βουλγαρία, ζήτησε χρόνο προκειμένου να απαντήσει ο πελάτης του στις κατηγορίες και έτσι το Κακουργιοδικείο όρισε την 6η Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία για να απαντήσει, δηλαδή κατά πόσον παραδέχεται ή όχι τις τρεις κατηγορίες.

Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι δηλαδή ο Daniel Slavchev, 31 χρόνων από τη Βουλγαρία και ο Παναγιώτης Αλεξάνδρου, 26 χρόνων από τη Λάρνακα, δεν παραδέχθηκαν τις κατηγορίες.

Μετά την εξέλιξη αυτή η υπόθεση ορίστηκε για τις 21 Οκτωβρίου για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ενώ μέχρι την ημερομηνία αυτή τα τρία άτομα θα κρατούνται στις Κεντρικές Φυλακές.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top