LIFESTYLE

Η Ευριπίδου στο πρωινό του Mega! Με τον πλέον ανατρεπτικό συμπαρουσιαστή εντός Κύπρου!

Η Ευριπίδου στο πρωινό του Mega! Με τον πλέον ανατρεπτικό συμπαρουσιαστή εντός Κύπρου!

Ο συνδυασμός τους αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας και ειλικρινά μου εξιτάρει την περιέργεια για το τι θα δούμε από τη νέα σεζόν......

Ο συγκεκριμένος κύριος την προηγούμενη σεζόν κατάφερε να κάνει την ανατροπή στην κυπριακή τηλεόραση και απέδειξε γι ακόμα μια φορά πόσο σπουδαίος ηθοποιός είναι, αφού ο Φουτούλλης συζητήθηκε όσο κανένας άλλος τηλεοπτικός ήρωας την χρονιά που μας πέρασε. 

Ο Μιχάλης Σοφοκλέους έχει χιούμορ, είναι άμεσος και μπορώ να γράφω μέχρι αύριο καλά λόγια για το άτομό του, αλλά σε ρόλο παρουσιαστή πρωινής ζώνης ακόμα δεν τον έχω φανταστεί. Και όμως από Σεπτέμβριο — Οκτώβριο θα τον απολαμβάνουμε από τη συχνότητα του Mega Κύπρου (αν εξακολουθεί να φέρει τη συγκεκριμένη ονομασία μέχρι τότε) μαζί με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Σύμφωνα με το αιχμηρό δημοσίευμα του Tv Capuccino: «Παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε να αναρτήσουμε πανό έξω από τον Αρχάγγελο με σύνθημα τύπου “Δεν θα γίνεις ποτέ Αριστοτέλους“ ο Αρχάγγελος για κάποιον λόγο που μόνο ο διευθυντής του Γιώργος Χουλιάρας ξέρει, προωθεί με όλες του τις δυνάμεις και τα social media την Κωνσταντίνα Ευριπίδου. 

Έτσι αφού μάθαμε πως θα την βάλει να παρουσιάσει το νέο κύκλο του «Star Κύπρος», τώρα οι πληροφορίες λένε πως θα την βλέπουμε και καθημερινά στο πρόγραμμα του καναλιού. Το Mega ξεκλειδώνει την πρωινή του ζώνη για νιοστή φορά και ετοιμάζεται πρωινάδικο με το γνωστό μοντέλο. Και όμως γίνεται ακόμη… χειρότερο: θα έχει συμπαρουσιαστή τον Μιχάλη Σοφοκλέους, γιατί ως γνωστόν το Mega «ξεζουμίζει» τα πρόσωπα που κάνουν επιτυχία. Κι ο Μιχάλης έκανε με τον Φουτούλλη του». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Στην Αστυνομία οι πρώτες υποθέσεις για ψευδείς μετοικίσεις εκλογέων - Πού προκύπτει το πρόβλημα

Ετοιμαστείτε για βροχές: Η πρόγνωση του καιρού μέχρι την Παρασκευή

Συνελήφθη ο «Νo1 διακινητής» παράτυπων μεταναστών στην Ευρώπη

Εκπρόσωπος της Κομισιόν: Λάθος η απαγόρευση της σημαίας ΕΕ στη Eurovision



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top