Αν δείτε κοινοτοποίηση στρατιωτικών δυνάμεων στη Λεμεσό την Τρίτη μην ανησυχήσετε! Διαβάστε τι θα γίνει

Αν δείτε κοινοτοποίηση στρατιωτικών δυνάμεων στη Λεμεσό την Τρίτη μην ανησυχήσετε! Διαβάστε τι θα γίνει

Την ερχόμενη Τρίτη 26/7, ενδέχεται να δείτε στην ευρύτερη περιοχή των Βάσεων Ακρωτηρίου στρατιωτικές δυνάμεις. Δεν συντρέχει όμως κάποιος λόγος ανησυχίας καθώς θα πρόκειται για στρατιωτική άσκηση των Βρετανικών Βάσεων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η "στρατιωτική άσκηση ρουτίνας", θα πραγματοποιηθεί από τις 06:30 μέχρι τις 12 το μεσημέρι και ενδέχεται να περιλαμβάνει διακίνηση στρατευμάτων, οχημάτων άμεσης επέμβασης καθώς και ενός ελικοπτέρου.

Τέλος, οι Βρετανικές Βάσεις σημειώνουν ότι μεριμνούν πάντοτε για να διασφαλιστούν οι ελάχιστες δυνατές επιπτώσεις από τις στρατιωτικές ασκήσεις,  με σεβασμό και δέουσα προσοχή προς το φυσικό περιβάλλον και το βιότοπο της περιοχής.

ThemaOline/ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Είναι συνεχής η επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος για σειρά ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένου του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης και η συνεργασία των δύο κυβερνήσεων είναι παραγωγική και θεσμικά άρτια δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE