ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Εκκενώθηκε εμπορικό κέντρο στη Βρέμη

Γερμανία: Εκκενώθηκε εμπορικό κέντρο στη Βρέμη

Ένας 19χρονος Αλγερινός διέφυγε από ψυχιατρική κλινική - Η αστυνομία υποστηρίζει ότι συνδέεται με τρομοκράτες

Εκκενώθηκε ένα εμπορικό κέντρο στην Βρέμη έπειτα από ύποπτες ενέργειες ενός 19χρονου Αλγερινού ανέφερε η εφημερίδα Bild, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα, ο ύποπτος έχει διαφύγει από μια ψυχιατρική κλινική και σύμφωνα με την αστυνομία έχει διασυνδέσεις με τρομοκράτες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που δόθηκαν από τη γερμανική αστυνομία, ο 19χρονος Αλγερινός βρισκόταν για πολλές ώρες (από χθες) στο εμπορικό κέντρο και όταν πλέον θεωρήθηκε ύποπτος για διασύνδεση με τρομοκρατικές ομάδες, αποφασίστηκε η εκκένωση του εμπορικού κέντρου, για προληπτικούς λόγους ασφαλείας.

Η αστυνομία είχε ενημερωθεί για την απόδραση του νεαρού Αλγερινού από την ψυχιατρική κλινική και είχε στηθεί επιχείρηση για τον εντοπισμό του στο πάρκο της περιοχής. Η έρευνα δεν απέδωσε καρπούς, με συνέπεια να αποφασιστεί η εκκένωση του εμπορικού κέντρου, καθώς υπήρχαν ήδη αναφορές ότι εθεάθη ένας ύποπτος στους διαδρόμους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top