Έξαλλος πολίτης με γνωστό καφεστιατόριο, τον υπερχρέωσαν για μια κουταλιά καφέ

Έξαλλος πολίτης με γνωστό καφεστιατόριο, τον υπερχρέωσαν για μια κουταλιά καφέ

Άλλη μια καταγγελία για αισχροκέρδεια έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα μέσω της γνωστής σελίδας στο Facebook "ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ", ένας αναγνώστης εκφράζει το παράπονο του. 

Όπως αναφέρει ο καταγγέλλων, βρέθηκε σε γνωστό καφεστιατόριο όπου παράγγειλε καφέ και συγκεκριμένα Ice Americano, αλλά ζήτησε επιπλέον ένα κουταλάκι καφέ..

Η λυπητερή ήρθε όταν ζήτησε τον λογαριασμό και με έκπληξη είδε ότι τον χρέωσαν επιπλέον για ένα κουταλάκι καφέ παρακαλώ το εξωφρενικό ποσό των 2,25 ευρώ! 

Επιτέλους πρέπει να μπει ένα φρένο στην αισχροκέρδεια, και οι ιδιοκτήτες κέντρων διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν πελατεία. 

Δείτε το post του στο Facebook

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.