«Η τουρκική διαμάχη εξάγεται στο Βέλγιο»

«Η τουρκική διαμάχη εξάγεται στο Βέλγιο»

«Η τουρκική διαμάχη εξάγεται στο Βέλγιο», είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας Le Soir.

Με το σχετικό δημοσίευμα να αναφέρεται στην ένταση που επικρατεί στο εσωτερικό της τουρκικής κοινότητας στο Βέλγιο μεταξύ υποστηρικτών του Τούρκου Προέδρου και υποστηρικτών του Γκιουλέν.

Η οργάνωση Fedactio που εκπροσωπεί 67 ενώσεις στις οποίες συμμετέχουν κυρίως άτομα τουρκικής καταγωγής, προχώρησε σε μήνυση κατ’ αγνώστων, καθώς έχουν πολλαπλασιαστεί τα περιστατικά απειλών, καθώς και τα μικροεπεισόδια.

Καταγγέλλει  περίπου 600 περιστατικά. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ομόφωνο «ναι»: Η Βουλή ψήφισε νέο νόμο για προστασία των «εγκλωβισμένων αγοραστών»

Ομόφωνο «ναι»: Η Βουλή ψήφισε νέο νόμο για προστασία των «εγκλωβισμένων αγοραστών»

Ομόφωνα υιοθέτησε η Ολομέλεια της Βουλής πρόταση νόμου «για αποκατάσταση της προστασίας των λεγόμενων «εγκλωβισμένων αγοραστών», δηλαδή προσώπων που έχουν αποπληρώσει το τίμημα αγοράς ενός ακινήτου, χωρίς ωστόσο να έχουν καταστεί ιδιοκτήτες λόγω ύπαρξης εμπράγματων βαρών ή απαγορεύσεων που βαραίνουν τον πωλητή.