«Η τουρκική διαμάχη εξάγεται στο Βέλγιο»

«Η τουρκική διαμάχη εξάγεται στο Βέλγιο»

«Η τουρκική διαμάχη εξάγεται στο Βέλγιο», είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας Le Soir.

Με το σχετικό δημοσίευμα να αναφέρεται στην ένταση που επικρατεί στο εσωτερικό της τουρκικής κοινότητας στο Βέλγιο μεταξύ υποστηρικτών του Τούρκου Προέδρου και υποστηρικτών του Γκιουλέν.

Η οργάνωση Fedactio που εκπροσωπεί 67 ενώσεις στις οποίες συμμετέχουν κυρίως άτομα τουρκικής καταγωγής, προχώρησε σε μήνυση κατ’ αγνώστων, καθώς έχουν πολλαπλασιαστεί τα περιστατικά απειλών, καθώς και τα μικροεπεισόδια.

Καταγγέλλει  περίπου 600 περιστατικά. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE