Στον ανακριτή ο Χριστόφιας και ολόκληρο το Υπουργικό του Συμβούλιο

Στον ανακριτή ο Χριστόφιας και ολόκληρο το Υπουργικό του Συμβούλιο

Στον ποινικό ανακριτή ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας για την εκποίηση του αεροπλάνου «Ερμής» της Αστυνομίας.

Στον ποινικό ανακριτή που ερευνά τις συνθήκες εκποίησης του αεροπλάνου «Ερμής» της Αστυνομίας παρέλασαν την βδομάδα που μας πέρασε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ολόκληρο το Υπουργικό Συμβούλιο του 2008.

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» το Σάββατο (30/07), όλοι οι πιο πάνω ερωτήθηκαν βάσει ποιων στοιχείων αποφάσισαν την πώληση του «Ερμή» τη στιγμή που υπήρχαν εκτιμήσεις ότι μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για έρευνα και διάσωση.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας και οι Υπουργοί του έδωσαν κατάθεση στον ανακριτή της υπόθεσης Παναγιώτη Πελαγία ενώ από ανάκριση πέρασαν και ο τότε γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Δικαιοσύνης Άντης Τρυφωνίδης καθώς και ο τότε αρχηγός της Αστυνομίας Χαράλαμπος Κουλέντης.

Να θυμίσουμε πως το αεροπλάνο πουλήθηκε το 2012 έναντι 150 χιλιάδων ευρώ και στην  συνέχεια μεταπουλήθηκε από την εταιρεία που το απέκτησε για ένα εκατομμύριο ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γιατί το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν είναι απαραίτητο για την ταυτότητά του - Οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις

Γιατί το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν είναι απαραίτητο για την ταυτότητά του - Οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις

Τον Οκτώβριο του 1978, δύο ηγέτες της ιρανικής αντιπολίτευσης κόντρα στον υποστηριζόμενο από τη Βρετανία σάχη του Ιράν συναντήθηκαν στα προάστια του Παρισιού, Νοφλ-λε-Σατό, για να σχεδιάσουν τα τελικά στάδια της επανάστασης, μιας επανάστασης που, μετά από 46 χρόνια, μπορεί τώρα να βρίσκεται κοντά στο τέλος της.

BEST OF TOTHEMAONLINE