Έτρεχε και δεν έφτανε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Πάφο

Έτρεχε και δεν έφτανε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Πάφο

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, χθες το απόγευμα, για κατάσβεση πυρκαγιών σε αγροτικές περιοχές των κοινοτήτων Χόλι και Δρούσιας, στην επαρχία Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά στο Χόλι ξέσπασε στις 17:00 περίπου και για την κατάσβεση της επιστρατεύθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα, ένα του τμήματος δασών, τέσσερις κινητές μονάδες πυρόσβεσης ,ένα ιδιωτικό καδενοφόρο και δύο ελικόπτερα πυρόσβεσης που έχει εκμισθώσει η Δημοκρατία. 

Η πυρκαγιά κατέκαψε τέσσερα εκτάρια άγριας βλάστησης.

Εξάλλου πυρκαγιά ξέσπασε και στην κοινότητα Δρούσιας κοντά σε κατοικημένη περιοχή. 

Για την κατάσβεση της επιστρατεύθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, ένα όχημα του Ταμείου Θήρας και ένα του Τμήματος Δασών.

Επειδή η περιοχή όπου ξέσπασε η πυρκαγιά γειτνιάζει με κατοικίες κρίθηκε αναγκαία και η επιστράτευση δύο ελικοπτέρων πυρόσβεσης που έχει εκμισθώσει η Δημοκρατία.

Η  φωτιά κατέκαψε  τέσσερα εκτάρια άγριας βλάστησης και ξηρών χόρτων.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προβαίνει σε έρευνα για τα αίτια πρόκλησης και των δύο πυρκαγιών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία το ΥΠΕΣ προτίθεται να προχωρήσει άμεσα και να θέσει τον Φαίδωνα Φαίδωνος αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου σε αργία.

BEST OF TOTHEMAONLINE