Πάνω από 40 τραυματίες σε φεστιβάλ μπύρας στην Πρίστινα, από ψεύτικο συναγερμό για το ISIS

Πάνω από 40 τραυματίες σε φεστιβάλ μπύρας στην Πρίστινα, από ψεύτικο συναγερμό για το ISIS

Περισσότεροι από σαράντα άνθρωποι τραυματίστηκαν σε φεστιβάλ μπύρας στην Πρίστινα του Κοσσυφοπεδίου, από ψεύτικο συναγερμό για το ISIS.

Συγκεκριμένα, επικράτησε πανικός όταν κάποιος φώναξε «ISIS» ενώ την ίδια ώρα ακούστηκε πυροβολισμός από ένα ψεύτικο όπλο, αναφέρει η dailymail.

Ο κόσμος άρχισε να τρέχει έντρομος για να σωθεί με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πάνω από σαράντα ανθρώπων. Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι ήταν εκεί «όταν ξαφνικά ο κόσμος άρχισε να κλαίει και να φωνάζει ότι πρέπει να φύγει».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE