30χρονος σάπισε στο ξύλο τα μικρά παιδιά του και ανέβασε φωτογραφίες στα social media - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

30χρονος σάπισε στο ξύλο τα μικρά παιδιά του και ανέβασε φωτογραφίες στα social media - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

​Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους τα όσα έκανε ένας 30χρονος από την Κίνα στα ίδια του τα παιδάκια με σκοπό να εκδικηθεί την σύζυγο του, η οποία τον… παράτησε!

Ο αδίστακτος άντρας αφού έγινε τύφλα από το μεθύσι σάπισε στο ξύλο τα παιδιά του, ηλικίας 4 και 2 ετών. Και σαν μην έφτανε αυτό… ανέβασε φωτογραφίες από τα τραυματισμένα και γεμάτα αίματα παιδιά του στα social media σχολιάζοντας πως «αυτό τον κάνει χαρούμενο»!

Ωστόσο, το πιο εξοργιστικό της όλης υπόθεσης είναι ότι κανείς δεν του έκανε καταγγελία καθώς φοβούνται μήπως τα παιδιά μείνουν απροστάτευτα και μόνα, μιας και η μητέρα τους τα εγκατέλειψε μαζί με τον άντρα της στις 17 Ιουλίου.

kina-friki-1.jpg

kina-friki-2.jpg

Collage.jpg

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE