ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μαζικές μεταθέσεις στην ΜΜΑΔ – Τον έστειλαν για σκοπιές! - Kάποιες συνδέονται με το άγριο φονικό της Αγ. Νάπας!

Μαζικές μεταθέσεις στην ΜΜΑΔ – Τον έστειλαν για σκοπιές! - Kάποιες συνδέονται με το άγριο φονικό της Αγ. Νάπας!

Οι εξαγγελίες για μαζικές μεταθέσεις στην Αστυνομία, άρχισαν να παίρνουν σάρκα και οστά με την ΜΜΑΔ να επηρεάζεται άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, την Παρασκευή (05/08) ειδοποιήθηκαν επτά άτομα για τα νέα της πόστα.

Ένα άτομο μετατίθεται στον Αστυνομικό Σταθμό της Κλήρου, ένα άλλο στέλεχος της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης υποβαθμίζεται και πάει για σκοπιές!

Τέσσερα μέλη της Μ.Μ.Α.Δ. θα εκτελούν καθήκοντα φρούρησης του πρόεδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων και τέλος ένας μετατίθεται στην Μενόγεια.

Σημειώνεται πως κάποιες εκ των μεταθέσεων έχουν χαρακτηριστεί ως «τιμωρητικές». Ένας εκ των προαναφερθέντων φερόταν να ήταν παρών κατά τη διάπραξη του (σ.σ. δεν αναφερόμαστε στον 37χρονο αστυνομικό της ΜΜΑΔ Γιώργο Χαραλάμπους που είχε τραυματιστεί κατά την επίθεση) εγκλήματος και να εκτελούσε χρέη φρουρού.

Το ThemaOnline είχε αποκαλύψει τις πρώτες ημέρες μετά το φονικό πως ένα άλλο στέλεχος της ΜΜΑΔ εκτελούσε καθήκοντα εκτός υπηρεσίας και το όπλο του είχε περάσει από βαλλιστικό έλεγχο.

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top