ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Ένα αναμμένο αποτσίγαρο η αιτία να λαμπαδιάσει ολόκληρο συνεργείο οχημάτων - Έτρεχαν πανικόβλητοι οι ένοικοι

ΠΑΦΟΣ: Ένα αναμμένο αποτσίγαρο η αιτία να λαμπαδιάσει ολόκληρο συνεργείο οχημάτων - Έτρεχαν πανικόβλητοι οι ένοικοι

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το χώρο στάθμευσης του κτιρίου στο πίσω μέρος και επεκτάθηκε στο μπροστινό μέρος προκαλώντας μικρές ζημιές.

Τυχαία φαίνεται να προκλήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε πέντε λεπτά μετά τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης (10/08) σε συνεργείο επιδιόρθωσης ραδιατέρ οχημάτων, που βρίσκεται σε κτίριο επί της οδού Ακαμαντίδος, δίπλα από το μουσουλμανικό κοιμητήριο της Πάφου, προκαλώντας αναστάτωση στους ένοικους της πολυκατοικίας, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν με το πρώτο φως της ημέρας στη σκηνή για επιτόπιες εξετάσεις και όπως διαφάνηκε η φωτιά πρέπει να προκλήθηκε από αναμμένο αποτσίγαρο πίσω από το κτίριο όπου υπήρχαν εγκαταλελειμμένοι καναπέδες που φιλοξενούσαν αρκετά πρόσωπα της γειτονιάς.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το χώρο στάθμευσης του κτιρίου στο πίσω μέρος και επεκτάθηκε στο μπροστινό μέρος, προκαλώντας μικρές ζημιές το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη σε συνεργείο επιδιόρθωσης αυτοκινήτων.

Οι ένοικοι διαμερισμάτων εγκατέλειψαν προσωρινά τα σπίτια τους λόγω των καπνών, με τη βοήθεια των μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάφου.

Η φωτιά κατασβέστηκε έγκαιρα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία προτού αυτή επεκταθεί. Από τη φωτιά καταστράφηκαν ραδιατέρ και άλλα εξαρτήματα, ενώ επηρεάστηκαν μετρητές της ΑΗΚ.

Το συνεργείο καλύπτεται από ασφάλεια πυρός.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top