ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του National Geographic που αναπαριστά όσα έγιναν στη μοιραία πτήση - ΒΙΝΤΕΟ

Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του National Geographic που αναπαριστά όσα έγιναν στη μοιραία πτήση - ΒΙΝΤΕΟ

14 Αυγούστου 2005, μια μαύρη μέρα για την Κύπρο και τις οικογένειες των 121 θυμάτων της μεγαλύτερης αεροπορικής τραγωδίας που συγκλόνισε το νησί μας. 14 Αυγούστου 2016, 11 χρόνια μετά που «έδυσε» ο Helios οι μνήμες ξυπνούν και οι ανατριχιαστικές εκείνες στιγμές δεν αφήνουν κανένα ασυγκινητο.

Ήταν 12:04 το μεσημέρι όταν το αεροσκάφος, μετά που για ώρες έκανε κύκλους στο αέρα συνετρίβη στην ορεινή περιοχή του Γραμματικού στην βόρεια Αττική. Ο αριστερός κινητήρας σταμάτησε στις 11:55 και ο δεξιός στις 12:00 με αποτέλεσμα η πτήση  HCY 522 με τους 121 επιβαίνοντες να μην φτάσει ποτέ στην Πράγα που ήταν ο τελικός προορισμός ενώ τα γέλια και η χαρά των επιβατών να μετατραπεί σε κλάμα και θρήνο των οικείων τους.

 Η εκπομπή "Air Crash investigations", με καταπληκτική λεπτομέρεια, συνεντεύξεις με ειδικούς και εντυπωσιακές αναπαραστάσεις,  ζωντάνεψε τον εφιάλτη της HELIOS με σκοπό να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια που οδήγησαν στην ασύλληπτη αυτή τραγωδία. 

Βασισμένο στις ηχητικές μαρτυρίες του πιλοτηρίου, στις αναφορές από το ατύχημα αλλά και στις προσωπικές μαρτυρίες, στο επεισόδιο παρουσιάζει συνεντεύξεις, που συγκλονίζουν, με το χρονικό να εκτυλίσσεται «ολοζώνταντο» και να ραγίζει καρδίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top