ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έπεσε τηλεφώνημα από το Προεδρικό στα γραφεία των Οικολόγων

Έπεσε τηλεφώνημα από το Προεδρικό στα γραφεία των Οικολόγων

Τηλεφώνημα από το Προεδρικό στα γραφεία του κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών, έπεσε λίγο μετά την αποκάλυψη του περιεχομένου της επιστολής που είχε αποστείλει ο επικεφαλής του κινήματος Γιώργος Περδίκης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, διευθετήθηκε συνάντηση για την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου αντιπροσωπεία του κόμματος να μεταβεί στο Προεδρικό και να έχει πρόσβαση σε έγγραφα του Εθνικού Συμβουλίου.

Όπως είχαμε γράψει το πρωί της Παρασκευής (12/08) ο πρόεδρος του κινήματος Γιώργος Περδίκης με επιστολή του ημερομηνίας 9 Αυγούστου και αποδέκτη τον Νίκο Αναστασιάδη, είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι το Προεδρικό δεν ανταποκρινόταν σε αίτημα των Οικολόγων προκειμένου να δουν κάποια έγγραφα.

Λίγο από τη δημοσιοποίηση της όλης υπόθεσης από το ThemaOnline το ζήτημα διευθετήθηκε.

Διαβάστε ακόμη: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Επιστολή Περδίκη σε Αναστασιάδη για Εθνικό Συμβούλιο – Δεν τηρούνται τα συμφωνηθέντα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top