ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Μην σας ξεγελά η ζέστη! Ετοιμαστείτε για μακρυμάνικα και βροχές - Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη της μετεωρολογικής

ΚΑΙΡΟΣ: Μην σας ξεγελά η ζέστη! Ετοιμαστείτε για μακρυμάνικα και βροχές - Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη της μετεωρολογικής

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Παρασκευής (12/08) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά στα ανατολικά παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (13/08) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως νεφώσεις που σταδιακά θα αναπτύσσονται είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά και σε ορισμένες περιοχές του εσωτερικού, νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι μέτριοι και στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά το απόγευμα στα νότια παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, στους 35 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο το βράδυ (13/08) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και να παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα ανατολικά όπου σταδιακά θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή (14/08) αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται τοπικά το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού.

Τη Δευτέρα (15/08) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top