ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θερμοπληξία στρατιώτη: Στην εντατική παραμένει ακόμη ο νεοσύλλεκτος - Αντιμέτωπος με κινητικά προβλήματα

Θερμοπληξία στρατιώτη: Στην εντατική παραμένει ακόμη ο νεοσύλλεκτος - Αντιμέτωπος με κινητικά προβλήματα

Εκτός κινδύνου είναι πλέον η κατάσταση του νεοσύλλεκτου εθνοφρουρού, Λοίζου Παναγιώτου από τον Λυθροδόντα, ο οποίος υπέστη θερμοπληξία την Πέμπτη 7/7 στο ΚΕΝ Λάρνακας.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Ο 19χρονος βρισκόταν σε καταστολή και διασωληνωμένος από το Σάββατο 9/7, στο τμήμα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, την Παρασκευή 15/7, ο 19χρονος υποβλήθηκε σε τραχειοστομία, λόγω δυσκολίας του αναπνευστικού συστήματος.

Ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου Νίκος Κέττηρος, θέλοντας να θίξει το περιστατικό με την θερμοπληξία που υπέστη ο 19χρονος Λοίζος και το γεγονός πως δεν διερευνήθηκε σωστά, έγραψε στην Παρασκευή (12/08) στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Ας διορίσουν άλλη μια ερευνητική επιτροπή με πρώην στρατιωτικούς αυτή τη φορά για το νεοσύλλεκτο που υπέστη θερμοπληξία και νοσηλεύεται ακόμη στην εντατική. Όταν τελειώσουν οι κοινωνικές εκδηλώσεις και τα "όμορφα συναπαντήματα»

Οι πληροφορίες μας από στενό κύκλο του 19χρονο εθνοφρουρού αναφέρουν πως βρίσκεται ακόμη στην εντατική αλλά είναι εκτός κινδύνου. Μάλιστα, αν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο ο 19χρονος,  σύμφωνα με τους οικείους του δυστυχώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και θα χρειαστεί η μεταφορά του σε κέντρο του εξωτερικού για αποκατάσταση και θεραπεια

Όπως είχαμε δημοσιεύσει και προηγουμένως, το ΚΕΝ Λάρνακας είχε αποστείλει επιστολή στον Υπουργό Άμυνας αναφέροντας του την μη κατάρτιση των αξιωματικών της εθνικής φρουράς να αντιμετωπίσουν περιπτώσεις θερμοπληξίας και την ανυπαρξία σχεδίου καταπόνησης από τον Κυπριακό στρατό.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Kωνσταντίνα Ευριπίδου: Το μήνυμα που της άφησε η κόρη της στο tablet και τη συγκίνησε

Θανατηφόρο με 29χρονο στη Λάρνακα: Τι κατέδειξε η νεκροτομή για τα αίτια



Στα... χαρακώματα Νικόλας-Χρίστου: «Είναι σύμπτωση όπου βρίσκουμε το ΕΛΑΜ, βρίσκουμε και κουκουλοφόρους;» - «Μην μου φορτώνετε ευθύνες»

Στα... χαρακώματα Νικόλας-Χρίστου: «Είναι σύμπτωση όπου βρίσκουμε το ΕΛΑΜ, βρίσκουμε και κουκουλοφόρους;» - «Μην μου φορτώνετε ευθύνες»

Στην υπόθεση της Μονής Οσίου Αββακούμ επικεντρώθηκε η συζήτηση Προέδρου ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, και του Προέδρου του ΕΛΑΜ, Χρίστο Χρίστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top