ΠΑΦΟΣ: Αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονος έπεσε σε γκρεμό

ΠΑΦΟΣ: Αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονος έπεσε σε γκρεμό

Παρολίγον τραγωδία με τέσσερα πρόσωπα από την Λεμεσό.

Τέσσερα πρόσωπα τραυματίστηκαν ελαφρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 11:40 το πρωί της Δευτέρας (15/8) στην Επαρχία Πάφου. 

Αυτοκίνητο, που οδηγούσε  63χρονος με τρεις επιβαίνοντες από τη Λεμεσό στο δρόμο Πάφου Πόλης Χρυσοχούς, παρά το χωριό Γιόλου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται σ΄ ένα σημείο του δρόμου παρεξέκλινε της πορείας του και κατέπεσε σε χαντάκι ύψους τριών μέτρων. 

Στη σκηνή έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του ενός από τους τέσσερις επιβαίνοντες του οχήματος.

Και τα τέσσερα πρόσωπα διακομίσθηκαν με δύο ασθενοφόρα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου εξετάστηκαν από τον επί καθήκοντι ιατρό και όπως διαπιστώθηκε αυτά έφεραν ελαφρούς τραυματισμούς. Οι τέσσερις τραυματίες κρατήθηκαν στο Νοσοκομείο για περαιτέρω παρακολούθηση.

*φώτο αρχείου

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE