LIKE ONLINE

Απίστευτο συμβάν στους Ολυμπιακούς! Δρομέας… τα έκανε πάνω του την ώρα του αγώνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απίστευτο συμβάν στους Ολυμπιακούς! Δρομέας… τα έκανε πάνω του την ώρα του αγώνα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 50 χλμ βάδην λέρωσε το όνομά του! Προσοχή! Αν τρώτε μην δείτε τις φωτογραφίες!

Τι σημασία έχει αν είσαι φανταστικός δρομέας; Αν είσαι το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο και ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ; Μπροστά στη φύση -και τις ανάγκες της- είμαστε όλοι ίδιοι.

Πριν τον μεγάλο αγώνα των 50 χλμ. βάδην στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο γάλλος Γιοάν Ντινίζ ταλαιπωρούνταν από στομαχικές διαταραχές. Του συστήθηκε να μην συμμετάσχει. Εκείνος όμως δεν κρατιόταν. Και δυστυχώς για τον ίδιο, δεν κρατήθηκε ούτε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ενώ ήταν πρώτος λοιπόν στην κούρσα, οι θεατές (αλλά και η τηλεόραση) ανακάλυψαν κάποιους περίεργους λεκέδες στους μηρούς του. Κάτι που δεν τον ώθησε -προς τιμήν του- να σταματήσει τον αγώνα, στον οποίο εξάλλου είχε ένα ακόμη αβάνταζ στην προσπάθεια να δημιουργήσει απόσταση από τους αντιπάλους του.

 

Προσοχή! Όσοι σιχαίνονται και τρώνε καλύτερα να μην τις δουν!!!

 

 

newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top