Παραιτήθηκε ο διευθυντής της εκστρατείας του Τραμπ

Παραιτήθηκε ο διευθυντής της εκστρατείας του Τραμπ

Ο Πολ Μάναφορτ, ο πρώην ισχυρός άνδρας της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ σε βάρος του οποίου διατυπώθηκαν κατηγορίες στο πλαίσιο μιας υπόθεσης διαφθοράς στην Ουκρανία, παραιτήθηκε, ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα της εκστρατείας του ρεπουμπλικανού υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ.

Η παραίτηση αυτή ανακοινώνεται 48 ώρες μετά τον ανασχηματισμό της ομάδας του από τον Ντόναλντ Τραμπ, στο πλαίσιο του οποίου ο Πολ Μάναφορτ διατήρησε τον τίτλο του διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας, αλλά παράλληλα περιθωριοποιήθηκε, καθώς διορίσθηκε μια νέα υπεύθυνη της εκστρατείας, η Κελιάν Κόνγουεϊ, και ένας γενικός διευθυντής της εκστρατείας, ο Στιβ Μπάνον.

«Σήμερα το πρωί ο Πολ Μάναφορτ υπέβαλε την παραίτησή του από την εκστρατεία κι εγώ την αποδέχθηκα», ανέφερε ο Τραμπ σε δήλωση που εξέδωσε. «Εκτιμώ πολύ το σπουδαίο έργο του για να βρεθούμε εδώ που είμαστε σήμερα (...) Ο Πολ είναι ένας αληθινός επαγγελματίας και του εύχομαι κάθε επιτυχία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Κλείνει τον εναέριο χώρο του το Κατάρ μετά από προειδοποιήσεις των ΗΠΑ - «Φύγετε μακριά από στρατιωτικές εγκαταστάσεις»

LIVE: Κλείνει τον εναέριο χώρο του το Κατάρ μετά από προειδοποιήσεις των ΗΠΑ - «Φύγετε μακριά από στρατιωτικές εγκαταστάσεις»

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE