Α. Ορφανίδης στη Θεσμών: Έντονες πιέσεις και κατηγορίες από τους βουλευτές του ΑΚΕΛ

Α. Ορφανίδης στη Θεσμών:  Έντονες πιέσεις και κατηγορίες από τους βουλευτές του ΑΚΕΛ

Από τις 9 και 15 το πρωί της Τρίτης 30/8 ο πρώην Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Αθανάσιος Ορφανίδης, βρίσκεται στην Επιτροπή Θεσμών για να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών για τα όσα προηγήθηκαν της οικονομικής κατάρρευσης της Κύπρου.

Σωρεία ερωτήσεων υποβάλλουν οι Βουλευτές στον πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Αθανάσιο Ορφανίδη στο πλαίσιο εξέτασης του θέματος για τη λειτουργία των θεσμών του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη συνεδρία του Υπουργικού με τη νέα σύνθεση - Οι πέντε προτεραιότητες που έθεσε ο ΠτΔ

Πρώτη συνεδρία του Υπουργικού με τη νέα σύνθεση - Οι πέντε προτεραιότητες που έθεσε ο ΠτΔ

Στις πέντε προτεραιότητες που τέμνουν οριζοντίως όλες τις αποφάσεις καθώς και στην υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τη νέα σύνθεση του, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE