ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προετοιμαστείτε, ο καιρός αλλάζει! Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Που και πότε

Προετοιμαστείτε, ο καιρός αλλάζει! Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Που και πότε

Ο Σεπτέμβριος θα μας υποδεχτεί, με φθινοπωρινό κλίμα απ’ ότι φαίνεται καθώς η μετεωρολογική υπηρεσία, προβλέπει βροχές και ίσως καταιγίδα. Συγκεκριμένα όπως αναγράφεται στο δελτίο καιρού, την Παρασκευή 2/9 και το Σάββατο 3/9, ορεινές περιοχές της Κύπρου καθώς και κάτοικοι στο εσωτερικό θα δουν τα πρωτοβρόχια

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.  Κατά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά,  δυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3  με 4 μποφόρ,  για να καταστούν σταδιακά γενικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ.  Η θάλασσα θα καταστεί γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά παράλια λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 22  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 24  στα παράλια και στους 16  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και το εσωτερικό.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3  μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί 4  με 5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και από το μεσημέρι στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36  βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 31  στα δυτικά παράλια,  γύρω στους 34  στα υπόλοιπα παράλια και στους 26  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και το εσωτερικό.
 
Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι είναι πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες βροχές και ενδεχομένως και καταιγίδα,  στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top