Απαντά στην Θεοχάρους ο Βίκτωρας: Το «Κίνημα Αλληλεγγύη» έχει ραντεβού στο Προεδρικό στις 12 Σεπτεμβρίου

Απαντά στην Θεοχάρους ο Βίκτωρας: Το «Κίνημα Αλληλεγγύη»  έχει ραντεβού στο Προεδρικό στις 12 Σεπτεμβρίου

Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η αναφορά της Προέδρου του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένης Θεοχάρους, ότι η συνάντηση για μελέτη των εγγράφων για το Κυπριακό έχει ακυρωθεί από το Προεδρικό Μέγαρο χωρίς να έχει καθοριστεί νέα ημερομηνία συνάντησης, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, σημειώνοντας πως η συνάντηση έχει καθοριστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου.

«Tο Κίνημα Αλληλεγγύη είχε καθορισμένη συνάντηση με τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου για μελέτη των εγγράφων για το Κυπριακό αύριο, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου», αναφέρεται.

Ωστόσο, όπως σημειώνεται, το Κίνημα Αλληλεγγύη ενημερώθηκε από τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου τηλεφωνικώς ότι η συνάντηση μετατίθεται για την ερχόμενη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

«Συνεπώς, ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η αναφορά της κας Θεοχάρους ότι η συνάντηση έχει ακυρωθεί από το Προεδρικό Μέγαρο χωρίς να έχει καθοριστεί νέα ημερομηνία συνάντησης», αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE