Ο Κύπριος δημοσιογράφος έχει δίδυμο αδελφό! Μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό! ΦΩΤΟ

Ο Κύπριος δημοσιογράφος έχει δίδυμο αδελφό! Μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό! ΦΩΤΟ

Επί της ευκαιρίας των γενεθλίων του, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες με τον αδελφό του...

Ο Νικόλας Μαρκαντώνης έχει τα γενέθλιά του την Δευτέρα (5/9) και δέχτηκε δεκάδες ευχές από τους διαδικτυακούς του φίλους. Θέλοντας να τους ευχαριστήσει ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια φωτογραφία με τον αδελφό του από το παρελθόν, αλλά και πρόσφατη.

Ο δημοσιογράφος του Σιγμα έγραψε: «Τότε και... σήμερα!!! Χίλια ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές σας. Μου φτιάξατε τη μέρα. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στο καθένα ξεχωριστά.».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE