LIKE ONLINE

Η νέα αλλαγή στο Facebook που θα ενθουσιάζει τους χρήστες!

Η νέα αλλαγή στο Facebook που θα ενθουσιάζει τους χρήστες!

To Facebook προχώρησε στην αναβάθμιση του Messenger, προσφέροντας τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλήσουν και μέσω βίντεο.

Η υπηρεσία ακόμη κυκλοφόρησε το «Instant Video», που επιτρέπει άμεσα να μεταφέρετε τις συνομιλίες σας από το γραπτό στον προφορικό λόγο μέσω βίντεο-λήψης.

Mέχρι σήμερα, η υπάρχουσα δυνατότητα βίντεο κλήσης είναι παρόμοια με εκείνη του Skype και της Google. «Μερικές φορές μπορεί να θέλετε να ζητήσετε την άποψη ενός φίλου σας, για παράδειγμα για ένα ζευγάρι παπούτσια που θέλετε να αγοράσετε και να δείτε την αντίδρασή του», δήλωσε το κοινωνικό μέσο σε ένα blog.

Όμως για να το χρησιμοποιήσει κανείς θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθεί ότι διαθέτει την τελευταία έκδοση του Messenger για iOS ή Android.

Στη συνέχεια, εάν βρίσκεται εντός μιας συνομιλίας, πρέπει να πατήσει το εικονίδιο με το βίντεο στην πάνω δεξιά εικόνα και να αρχίσει έπειτα την άμεση βίντεο-συνομιλία.

Ο ήχος είναι απενεργοποιημένος στην αρχή, ωστόσο μπορεί να τον ενεργοποιήσει κατά βούληση, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συνομιλεί παράλληλα και μέσω μηνυμάτων, ενώ είναι ενεργοποιημένο το βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Facebook Μessenger μετρά ένα δισ. χρήστες, αν και δεν είναι σαφές πόσοι το χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση. Το ίδιο ισχύει και για το WhatsApp του κοινωνικού μέσου, το οποίο άγγιξε τους ένα δισ. χρήστες τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πηγή: Fortunegreece.com 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώνονται ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top