ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ο Χριστόφορος Κωνσταντίνου το θύμα του τροχαίου – Σε κατάσταση σοκ η οδηγός

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ο Χριστόφορος Κωνσταντίνου το θύμα του τροχαίου – Σε κατάσταση σοκ η οδηγός

Ο Χριστόφορος Κωνσταντίνου από τη Λευκωσία είναι το νέο θύμα της ασφάλτου...

Οι οικείοι του 25χρονου που πέθανε στο τραγικό ατύχημα που σημειώθηκε στις 07:30 το πρωί (06/09), ενημερώθηκαν για τα άσχημα μαντάτα.

Ως γνωστόν ο νεαρός έχασε τη ζωή του όταν κατευθυνόμενος από την λεωφόρο Μακαρείου προς την λεωφόρο Λεμεσού (λίγο πριν από το Hilton), οδηγός αυτοκινήτου του ανέκοψε το δρόμο κάνοντας παράνομα στροφή προς τα δεξιά.

Η σύγκρουση ήταν βίαιη με αποτέλεσμα τον θάνατο του νεαρού, ο οποίος δεν φορούσε κράνος.

Η οδηγός του οχήματος, σε βάρος της οποίας εκδίδεται ένταλμα σύλληψης (όπως σας ενημερώσαμε προηγουμένως), είναι σε κατάσταση σοκ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Μόλις πάρει εξιτήριο αναμένεται να εκτελεστεί το ένταλμα, ούτως ώστε να δώσει τις δικές τις θέσεις για το ατύχημα.

Διαβάστε επίσης:  

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έχασε την ζωή του ο οδηγός της μοτοσυκλέτας - Πληροφορίες για σοβαρό τραυματισμό άλλου ατόμου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος της οδηγού – «Έκοψε» παράνομα το δρόμο – Σε 25χρονο η μοτοσικλέτα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ​

ΛΕΥΚΩΣΙΑ : Σοβαρό τροχαίο στην Λεωφόρο Λεμεσού με μοτοσυκλέτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE