ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 25χρονος άκουσε φωνές σε υπόνομο και κινητοποίησε Αστυνομία και Πυροσβεστική! Τελικά ήταν παραισθήσεις από τα ναρκωτικά

ΛΕΜΕΣΟΣ: 25χρονος άκουσε φωνές σε υπόνομο και κινητοποίησε Αστυνομία και Πυροσβεστική! Τελικά ήταν παραισθήσεις από τα ναρκωτικά

Νεαρός ισχυρίστηκε το απόγευμα της Τρίτης 6/9 πως άκουγε φωνές σε υπόνομο στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία ωστόσο δεν εντόπισε οτιδήποτε. Πρόκειται για 25χρονο ναρκομανή, που πρόσφατα παραβίασε την άδεια που είχε λάβει από τις Κεντρικές Φυλακές, για νοσηλεία στη θεραπευτική κοινότητα "Αγία Σκέπη" και ο οποίος καταζητείται.

Διαβάστε επίσης:  Σε συναγερμό Αστυνομία και Πυροσβεστική – 25χρονος υπό την επήρεια ναρκωτικών κυκλοφορεί ημίγυμνος στους δρόμους

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 25χρονος θεάθηκε να εξέρχεται από υπόνομο στην περιοχή Τσιρείου και ανέφερε σε περαστικούς πως άκουσε φωνές εντός του υπονόμου, με αποτέλεσμα να κληθούν στην περιοχή άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία οχήματα.
 
Ο νεαρός, που εν τω μεταξύ εγκατέλειψε τη σκηνή, διαπιστώθηκε πως ήταν κατάδικος στις Κεντρικές Φυλακές, που είχε παραβιάσει την άδεια του, αφού εγκατέλειψε τη θεραπευτική κοινότητα "Αγίας Σκέπης", όπου βρισκόταν για αποτοξίνωση.
 
Παρά τις υπόνοιες πως οι αναφορές του οφείλονταν σε παραισθήσεις, λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών, οι άνδρες της Πυροσβεστικής άρχισαν έρευνες στον υπόνομο, μήκους 500 περίπου μέτρων, ενώ όπως υπέδειξε με δήλωση του στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής,  οι πυροσβέστες όφειλαν να εκτελέσουν πάραυτα το καθήκον τους.
 
Η επιχείρηση διήρκησε περί τις δυο ώρες, χωρίς να εντοπιστεί οποιοσδήποτε εντός του υπονόμου, ενώ ο 25χρονος καταζητείται από την Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top