LIFESTYLE

AΠΟΚΛΕΙΣΙΤΚΟ: Δείτε φωτογραφίες από την νέα σειρά του Λώρη Λοϊζίδη! Αυτός θα είναι ο τίτλος της σειράς του Alpha Κύπρου που θα κάνει «μπαμ»!

AΠΟΚΛΕΙΣΙΤΚΟ: Δείτε φωτογραφίες από την νέα σειρά του Λώρη Λοϊζίδη! Αυτός θα είναι ο τίτλος της σειράς του Alpha Κύπρου που θα κάνει «μπαμ»!

Άρχισαν οι ετοιμασίες για την παραγωγή του Λώρη Λοίζιδη, μια σειρά που περιμένει μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών με ανυπομονησία, καθώς ότι υπογράφει ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος γίνεται επιτυχία.

Η σειρά σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφαλίσαμε θα έχει τον τίτλο  «Παραμύθι να αρχινήσει» και στόχο να κάνει τους τηλεθεατές να γελούν αβίαστα με τα όσα θα εκτυλίσσονται, για αυτό άλλωστε και έχουν «επιστρατευτεί» οι καλύτεροι Κύπριοι και Ελλαδίτες ηθοποιοί που θα υπηρετήσουν άψογα το είδος.

Η νέα υπερπαραγωγή του Alpha Κύπρου και Alpha Ελλάδος επιχειρεί να βάλει στα σπίτια μας ένα «δικό» μας παραμύθι … με DNA Ελληνικό αφού οι πατρίδες μας πέρασαν και έδεσαν τις ρίζες τους με αυτή την εποχή.

Κάπου στον μεσαίωνα σε ένα φανταστικό βασίλειο με ευγενείς, χωρικούς , κακούς, καλούς, ιππότες, μάγους, μυστήρια, έρωτες και πάθη όπως και σε όλα τα παραμύθια (σειρές) o Λώρης Λοιζίδης θα προσθέσει ακόμα ένα στοιχείο, την κωμωδία…

Υποστηρίζοντας το παραμύθι με εικόνα …ρεαλιστικά σκηνικά, κοστούμια  και ότι άλλο απαιτεί η «εποχή»  έχουν ως σκοπό να το «παντρέψουν» με ιδιαίτερο χιούμορ  και να κάνουν τον τηλεθεατή να ταυτιστεί με την ιστορία, να αγωνιά και να συμπάσχει με τους ήρωες.

Στις φωτογραφίες οι Φώτης Γεωργίδης και Μάριος Δημητρίου  που κάνουν μαθήματα ιππασίας για τις ανάγκες των ρόλων τους, οι οποίοι προφανώς θα είναι ιππότες,

Περισσότερα στη τηλεόραση του Alpha, όχι νωρίτερα από τα τέλη Νοεμβρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top