ΠΑΡΑ-THEMA

Στιγμές απείρου κάλλους στο κεντρικό δελτίο του Mega: «ΓΑΡΕ!» και κτυπήματα στις πόρτες - VIDEO

Στιγμές απείρου κάλλους στο κεντρικό δελτίο του Mega: «ΓΑΡΕ!» και κτυπήματα στις πόρτες - VIDEO

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό είναι μεγάλες και τα διακυβεύματα ενός ενδεχόμενου δημοψηφίσματος είναι πολλά.

Το κεντρικό δελτίο του Μega τηρώντας τον πλουραλισμό και την πολυφωνία φιλοξενεί δυο εξαιρετικούς πολιτικούς αναλυτές τον Χρίστο Ιακώβου και τον Χρίστο Γεωργίου, οι οποίοι σχολιάζουν την επικαιρότητα ο κάθε ένας από την δική του σκοπιά.

Το βράδυ της Δευτέρας (12/9), ο Λουκάς Φουρλάς κάλεσε τους δυο αναλυτές να σχολιάσουν τις τελευταίες δηλώσεις του κυρίου Αϊντα αλλά και την τοποθέτηση της Ιεράς Συνόδου για το Κυπριακό.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο Χρίστος Ιακώβου είπε στους δυο άλλους του συνομιλητές να μην τον διακόπτουν και να κάνουν τον δικηγόρο του Αναστασιάδη.

Ο Φουρλάς ζήτησε από τον  Ιακώβου να ανακαλέσει και παρόλο που έγινε αυτό, τα πράγματα βγήκαν κυριολεκτικά εκτός έλεγχου, ίσως όσο ποτέ άλλοτε στην Κυπριακή τηλεόραση.

Χρίστος Γεωργίου και Χρίστος Ιακώβου αντάλλαξαν σε πολύ έντονο ύφος τα δικά τους επιχειρήματα μόνο που δεν έμειναν ως εκεί…

Όταν η συζήτηση τους έληξε και οι κάμερες έκλεισαν οι ίδιοι συνέχισαν την έντονη λογομαχία.

Αποτέλεσμα ήταν οι φωνές τους να ακούγονται κατά την διάρκεια που το κανάλι έδειχνε άλλα θέματα στην τηλεόραση.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν Φουρλάς και Στέλλα στήθηκαν ο ένας δίπλα από τον άλλον για να περάσουν στο επόμενο θέμα.

Εκείνη τη στιγμή ακούγεται μια πόρτα να κλείνει με πολλή δύναμη και έναν εκ των Χρίστων να φωνάζει στον άλλον «Γάρε!».

Η κακή αυτή στιγμή των δυο σχολιαστών είναι ενδεικτική του τεταμένου κλίματος που επικρατεί στην πολιτική σκηνή και η οποία φαίνεται ότι κατεβαίνει σιγά – σιγά και στην κοινωνία θυμίζοντας θλιβερές και διχαστικές στιγμές του 2004.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top