ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά διάφορα τμήματα του οδικού δικτύου – Ενημερωθείτε για μην ταλαιπωρηθείτε

Κλειστά διάφορα τμήματα του οδικού δικτύου – Ενημερωθείτε για μην ταλαιπωρηθείτε

Το Τμήμα Δημοσίων έργων ανακοινώνει την εκτέλεση εργασιών σε διάφορα τμήματα του οδικού δικτύου της Κύπρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί εκτέλεση εργασιών συντήρησης στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. μέχρι τις 12:00 τα μεσάνυκτα, λόγω έκτακτης ανάγκης για ηλεκτρολογικές εργασίες, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, και στις δύο κατευθύνσεις από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών ο φωτισμός της σήραγγας θα είναι κλειστός, η δεξιά λωρίδα της σήραγγας θα είναι κλειστή και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα με επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας 50χλμ ανά ώρα και θα γίνεται αστυνόμευση με περιπολικά της Αστυνομίας των Βάσεων.

Κλειστή η έξοδος της οδού Μαρίνου Γερουλάνου προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι, στις 14 Σεπτεμβρίου, μεταξύ των ωρών 9 π.μ. – 3 μ.μ., στο πλαίσιο των κατασκευαστικών εργασιών τμήματος του κάθετου δρόμου, η έξοδος της οδού Μαρίνου Γερουλάνου προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου θα είναι κλειστή.

Κλειστό τμήμα της οδού Λάρνακος στην Ορμήδεια

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, τo Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, από τις 6 μ.μ. μέχρι τις 1 π.μ. της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου, σε δρόμο εντός της κοινότητας Ορμήδειας θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης, η οδός Λάρνακος από τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Viral το «εκατοστάρι» του πάτερ Ηρακλείδιου στο Παραλίμνι – Έτσι έφερε το μήνυμα της πρώτης Ανάστασης – Δείτε βίντεο



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top