LIFESTYLE

Κύπρια τραγουδίστρια «υιοθέτησε» τρία αδέλφια από την Κένυα! Είναι ψυχάρα και μπράβο της

Κύπρια τραγουδίστρια «υιοθέτησε» τρία αδέλφια από την Κένυα! Είναι ψυχάρα και μπράβο της

Πέραν από μια πολύ καλή τραγουδίστρια, η Κύπρια καλλιτέχνης έχει και μια πολύ αγνή ψυχή, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που εμφανίστηκε σε διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη. Αυτή τη φορά ο αγώνας της στηρίζει το ίδρυμα Sofia Foundation

To Sofia’s Foundation είναι ένας οργανισμός που έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει τα παιδιά σε ανάγκη (αρχικά στην Κένυα και εν συνεχεία επεκτάθηκε και στην Κύπρο) από την καλή της φίλη, φωτογράφο Μαρίνα Σιακόλα.

Η Μαρίνα είχε βρεθεί στην Κένυα για να φωτογραφήσει τα projects των Γιατρών του Κόσμου και ευαισθητοποιήθηκε βλέποντας τις δυσκολίες διαβίωσης των παιδιών εκεί. Όταν μίλησε πρώτη φορά στην Άννα για το ίδρυμα Σοφία, εκείνη αποφάσισε να τους ακολουθήσει σε αποστολή.

Εκεί -μεταξύ άλλων- συνάντησε στις φυλακές ανηλίκων 3 αδέλφια, τον Harrison, τον Patrick και τον Bernard, τους οποίους και υιοθέτησε συμβάλλοντας στα μηνιαία έξοδά τους, ζητώντας παράλληλα να μεταφερθούν στο ορφανοτροφείο του ιδρύματος.

Στην unplugged συναυλία που έκανε επιστρέφοντας στην Κύπρο μαζεύτηκε ποσό της τάξης των 30.000 ευρώ, ενώ στις επόμενες συναυλίες της πωλούνταν χειροποίητα αντικείμενα από την Κένυα και συγκεντρώθηκαν άλλες 6000 ευρώ, χρήματα που βοήθησαν στην ολοκλήρωση του ορφανοτροφείου.

Το ταξίδι της Άννας στην Κένυα ήταν για εκείνη εμπειρία ζωής, μάλιστα έχει αποφασίσει, όταν μεγαλώσουν λίγο τα εγγόνια της, ο Νίκος, 3 ετών, και ο Νέστωρας, 9 μηνών, να τους πάρει μαζί της στην Κένυα, να δουν το σπουδαίο έργο που γίνεται εκεί και να αντιληφθούν πως η ζωή δεν είναι το ίδιο ανέμελη για όλα τα παιδιά του κόσμου.

Image result for αννα βισση

Πηγή: Peoplegreece.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top