ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΜΕΝΕΟΥ: Προκαλούν εντύπωση οι προτιμήσεις του δράστη που έκλεψε και γάντια τερματοφυλάκων

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΜΕΝΕΟΥ: Προκαλούν εντύπωση οι προτιμήσεις του δράστη που έκλεψε και γάντια τερματοφυλάκων

Με κοινά αθλητικά παπούτσια πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Νέας Σαλαμίνας την Πέμπτη (15/09).

Αιτία ασφαλώς η διάρρηξη στην κτηριακή εγκατάσταση του συλλόγου στο προπονητήριο στο Μενεού, απ΄ όπου ο δράστης έκλεψε 40 ζευγάρια παπούτσια, αλλά και τα γάντια των τερματοφυλάκων.

Αν και αυτή η εξέλιξη μεταίωσε τα σχέδια της τεχνικής ηγεσίας, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε με τους ποδοσφαιριστές να γυμνάζονται φορώντας υποδήματα γυμναστικής (trainers).

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, φαίνεται πως ο δράστης εισήλθε στα αποδυτήρια από το παράθυρο τουαλέτας.

Πάντως προκαλούν έκπληξη οι προτιμήσεις του διαρρήκτη, καθώς δεν είναι και τόσο εύκολο να «εξαργυρωθεί» η «μπάζα».

ΜακΦαν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει πλέον ξεκινήσει, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει πεδίο καθημερινών συγκρούσεων, έντονων παρεμβάσεων και συνεχών ανατροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE