ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομιλία από τον Αρχιμανδρίτη πάτερ Ανδρέα Κονάνο μετά από πρόσκληση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου

Ομιλία από τον Αρχιμανδρίτη πάτερ Ανδρέα Κονάνο μετά από πρόσκληση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου προσκάλεσε τον Αρχιμανδρίτη πάτερ Ανδρέα Κονάνο, για την πραγματοποίηση ομιλίας με θέμα «Η αγάπη του Χριστού ψάχνει την καρδιά σου», η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/09/2016, στο Αμφιθέατρο του Ιδιωτικού Σχολείου «Ξένιον» στο Παραλίμνι.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου και το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ΚΕΠΑ (Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης) Άγιος Χριστόφορος.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση διατέθηκαν για καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας της Αίθουσας Ανακουφιστικής Φροντίδας του ΚΕΠΑ.

Η εκδήλωση τέθηκε υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κύριο Ιωνά Νικολάου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων, κύριος Λάμπρος Θεμιστοκλέους, εκπροσωπόντας τον Αρχηγό Αστυνομίας, Αξιωματικοί και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου κύριος Θεοδόσης Τσίολας, οι Δημάρχοι Παραλιμνίου και Σωτήρας, τοπικές και εκκλησιαστικές αρχές.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν περίπου 1000 άτομα.

 Σημειώνεται, ότι ο Αρχιμανδρίτης Ανδρέας Κονάνος, είναι Θεολόγος, κατάγεται από την Ελλάδα και πραγματοποιεί ομιλίες σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό, με μεγάλη προσέλευση κοινού και ιδιαίτερα των νέων, τα τελευταία χρόνια. Είναι άνθρωπος με επικοινωνικά χαρίσματα και άριστη κατάρτιση που κρατάει προσηλωμένο το κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια των ομιλίων του.

O πάτερ Ανδρέας Κονάνος, μετά από πρωτοβουλία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, έχει προσκληθεί τρεις φορές για την πραγματοποίηση ομιλίων.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top