ΚΟΣΜΟΣ

Xάος στα γερμανικά αεροδρόμια από βλάβη στο σύστημα ελέγχου των επιβατών

Xάος στα γερμανικά αεροδρόμια από βλάβη στο σύστημα ελέγχου των επιβατών

Σύμφωνα με την «Bild», η βλάβη εντοπίστηκε στο ομοσπονδιακό σύστημα πληροφοριών προκαλώντας τεράστιες ουρές στα αεροδρόμια και μεγάλες καθυστερήσεις στις πτήσεις.

Xάος στα γερμανικά αεροδρόμια εξαιτίας μιας βλάβης στο σύστημα ελέγχου των επιβατών. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα "Bild", η βλάβη εντοπίστηκε στο ομοσπονδιακό σύστημα πληροφοριών (βάση δεδομένων του δικτύου της  γερμανικής αστυνομίας και της ομοσπονδιακής εγκληματολογικής υπηρεσίας) προκαλώντας τεράστιες ουρές στα αεροδρόμια και μεγάλες καθυστερήσεις στις πτήσεις.   

Σύμφωνα με την "Bild",  οι επιβάτες που ταξιδεύουν από μη ευρωπαϊκές χώρες δεν μπορούν να περάσουν από τον επίσημο έλεγχο. 

Εκπρόσωπος της γερμανικής αστυνομίας δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα : "Οι μηχανικοί εργάζονται πυρετωδώς για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα . Και αν δεν επιλυθεί, υπάρχει μία εναλλακτική λύση: ένα σύστημα έκτακτης ανάγκης το οποίο λειτουργεί όμως πολύπλοκα", τόνισε. 

Η γερμανική εφημερίδα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπήρξε επίθεση από χάκερ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top