ΚΟΣΜΟΣ

Πατέρας σέρνει από τα μαλλιά την κόρη του μέσα σε σούπερ μάρκετ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πατέρας σέρνει από τα μαλλιά την κόρη του μέσα σε σούπερ μάρκετ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τον εκλιπαρούσε το παιδί να την αφήσει...

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν έναν πατέρα, ο Θεός να τον κάνει, να σέρνει από τα μαλλιά την κόρη του μέσα σε σούπερ μάρκετ στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ.

Τις φωτογραφίες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Έρικα Μπερτς, μητέρα και η ίδια, η οποία έκπληκτη είδε να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια της η κακοποίηση του μικρού κοριτσιού.

father-hair1.jpg

Μάλιστα όπως έγραψε άκουγε το κοριτσάκι να εκλιπαρεί τον πατέρα της να την αφήσει, λέγοντάς του «σε παρακαλώ σταμάτα. Υπόσχομαι να μη το ξανακάνω. Σε παρακαλώ σταμάτα».

Εκείνος πάλι ατάραχος συνέχισε να σέρνει το καρότσι, γύρω από το χερούλι του οποίου είχε τυλίξει τα μαλλιά του παιδιού.

Όταν δε η Έρικα και ο σύζυγός της του ζήτησαν να σταματήσει και να αφήσει τα μαλλιά του κοριτσιού εκείνος τους απάντησε να κοιτούν τη δουλειά τους και ότι εκείνος δεν έπαθε απολύτως τίποτα που μεγάλωσε με τον ίδιο τρόπο.

father-hair2.jpg

Έξαλλη η γυναίκα άρχισε να του φωνάζει, απαιτώντας να αφήσει ήσυχο το παιδί ενώ φώναξε και την αστυνομία. Ο αστυνομικός όμως που έφτασε στο κατάστημα αρκέστηκε σε μια επίπληξη, λέγοντας στη γυναίκα ότι αν ήταν στο χέρι του θα προχωρούσε στη σύλληψή του, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να το κάνει.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες προκάλεσαν την οργή των χρηστών των social media με αποτέλεσμα να γίνουν πάνω από 100.000 shares.

father-hair3.jpg

«Ο κόσμος μου λέει ότι έκανα λάθος που θέλησα να προστατεύσω το μικρό κορίτσι, αλλά μπορείς να πειθαρχείς ένα παιδί χωρίς να τα σέρνεις από τα μαλλιά τους, ειδικά μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ», είπε.

Σύμφωνα τέλος με πληροφορίες, οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό επειδή ο πατέρας έθεσε σε κίνδυνο το παιδί του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top