Έχουν ξεφύγει οι Τζιχανιστές! Τώρα στρέφονται κατά Μessi και Ronaldo – Διαβάστε τις απειλές τους για τις ομάδες και τις στολές

Έχουν ξεφύγει οι Τζιχανιστές! Τώρα στρέφονται κατά Μessi και Ronaldo – Διαβάστε τις απειλές τους για τις ομάδες και τις στολές

Οι τζιχαντιστές του ISIS έχουν σκορπίσει τον θανάτο παγκοσμίως με τα χτυπήματα τους και τώρα βάζουν... πλώρη και με απειλές μέσω του ποδοσφαίρου και διάσημων ποδοσφαιριστών.

Με 80 βουρδουλιές στην κεντρική πλατεία της πόλης Ράκα κινδυνεύει όποιος συλληφθεί από το ISIS να φοράει φανέλα του Λιονέλ Μέσι, του Κριστιάνο Ρονάλντο και ορισμένων μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων της Ευρώπης.

Τις τελευταίες ημέρες, στελέχη του καθεστώτος μοιράζουν στους δρόμους της πρωτεύουσας του Ισλαμικού Κράτους φυλλάδια στα οποία απεικονίζονται οι ομάδες των οποίων τις φανέλες απαγορεύεται οι πολίτες να φορούν ή να έχουν στην κατοχή τους.

Πρόκειται για τις εμφανίσεις των συλλόγων Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Μίλαν, ενώ  επίσης απαγορεύονται οι φανέλες των εθνικών ομάδων της Γαλλίας, της Γερμανίας,  των ΗΠΑ και της Αγγλίας.

Ταυτόχρονα, οι Τζιχαντιστές έχουν βάλει στη μαύρη λίστα, γενικότερα τα προϊόντα των εταιρειών Adidas (Γερμανία) και Nike (ΗΠΑ).


Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE