Απίστευτο περιστατικό: Ένας ψεύτης επιβάτης αναστάτωσε πτήση στο αεροδρόμιο Λάρνακας! Εκκενώθηκε το αεροσκάφος

Απίστευτο περιστατικό: Ένας ψεύτης επιβάτης αναστάτωσε πτήση στο αεροδρόμιο Λάρνακας! Εκκενώθηκε το αεροσκάφος

Με καθυστέρηση μιάμισης ώρας απογειώθηκε η πτήση από Λάρνακα για Αθήνα. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους επιβάτες ζήτησε να κατέβει από το αεροπλάνο πριν την απογείωση γιατί, όπως είπε, είχε ξεχάσει το διαβατήριό του.

Ο κυβερνήτης προέβη σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να κατέβει ο επιβάτης από το αεροπλάνο. Αρκετοί από τους επιβάτες εξέφρασαν ανησυχίες για το αν και τι μπορεί να άφησε πίσω του ο επιβάτης που κατέβηκε. Το αεροπλάνο εκκενώθηκε και ελέγχθηκε.

Μετά τον έλεγχο οι επιβάτες επέστρεψαν και το αεροσκάφος ξεκίνησε το ταξίδι του για Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, όπως αποδείχτηκε από τον έλεγχο των αστυνομικών αρχών του αεροδρομίου της Κύπρου ο επιβάτης που κατέβηκε είπε ψευδώς ότι είχε ξεχάσει το διαβατήριό του.

Ο πραγματικός λόγος (του ψεύτη όπως αποδείχθηκε επιβάτη) για τον οποίο κατέβηκε ήταν επειδή είχε ξεχάσει το laptop του στην αίθουσα αναχωρήσεων. Η εταιρία σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα δεν του επέτρεψε να ξανανέβει στο αεροπλάνο ενώ και το όνομα του σημειώθηκε και μπήκε στο «black list» της εταιρίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8 Μαΐου 2026, στη Λευκωσία η συνάντηση του Ελληνοκύπριου και του Τουρκοκύπριου  ηγέτη στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Khassim Diagne, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE