ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο 20χρονος δράστης της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο - Σκότωσε 5 άτομα - ΦΩΤΟ

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο 20χρονος δράστης της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο - Σκότωσε 5 άτομα - ΦΩΤΟ

Μετά από ανθρωποκυνηγητό σχεδόν μίας ημέρας, η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο που εκτιμάται ότι άνοιξε πυρ στο εμπορικό κέντρο της πολιτείας της Ουάσιγκτον, σκοτώνοντας πέντε ανθρώπους.

Στα χέρια της αστυνομίας είναι ο 20χρονος Αρκάν Σέτιν. Θεωρείται ότι είναι ο άνδρας που μπήκε στο εμπορικό κέντρο στο Μπέρλινγκτον και άνοιξε πυρ, αφήνοντας πίσω του πέντε νεκρούς, τέσσερις γυναίκες και έναν άνδρα.

Στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας ο 20χρονος εμφανίζεται να μπαίνει στο εμπορικό κέντρο, χωρίς όπλο και 10 λεπτά αργότερα μπαίνει σε κατάστημα με όπλο και πυροβολεί αρκετές φορές. Οι τέσσερις γυναίκες που πυροβόλησε εξέπνευσαν στο εμπορικό κέντρο, ενώ ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

Το όπλο βρέθηκε εκεί, αλλά ο δράστης διέφυγε πριν φτάσει η αστυνομία. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 20χρονος έδρασε μόνος του και αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις τρομοκρατικής πράξης.

Από iefimerida.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top