Οι απόδημοι το «έκαψαν» με σούβλες και σιεφταλιές - «Μαύρισε» ο ουρανός της Νέας Υόρκης από τις φουκούδες - VIDEO

Οι απόδημοι το «έκαψαν» με σούβλες και σιεφταλιές - «Μαύρισε» ο ουρανός της Νέας Υόρκης από τις φουκούδες - VIDEO

Μπορεί να βρίσκονται χιλιάδες μίλια μακριά από την Κύπρο αλλά δεν ξεχνούν ποτέ το νησί μας που είναι πάντα στην καρδιά τους… μαζί με την σούβλα και τις σιεφταλιές.

Χιλιάδες απόδημοι Ελλαδίτες και Κύπριοι βρέθηκαν στο Port Washington της Νέας Υόρκης το Σάββατο (24/09) για να φάνε και να διασκεδάσουν Ελληνοκυπριακά, παρέα με χιλιάδες σιεφταλιές, φουκούδες, σούβλες και σουβλάκια.

Όπως μας ειπώθηκε η αφορμή ήταν ένα ελληνικό φεστιβάλ ώστε να μαζευτούν χρήματα για την Εκκλησία.

Μάλιστα αρκετοί Ελληνοκύπριοι ΑΕΛλίστες συνδύασαν το φαγητό με πανηγυρισμούς καθώς βρέθηκαν στο φεστιβάλ μετά τη νίκη της ΑΕΛ επί του Απόλλωνα.

 

*Ευχαριστούμε τον κ. Μαρτίνο Κυπριανού που μας παρείχε όλες τις πληροφορίες και το υλικό 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE