Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε τον περασμένο Μάιο και ερωτηθείς αν το Κυπριακό λυθεί εντός του χρόνου όπως επανειλημμένως έχουν δεσμευτεί Νίκος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί, ο κύριος Νεοφύτου ξεκαθάρισε πως τότε, η διαδικασία δεν θα προχωρήσει.
Το όλο ζήτημα έρχεται ξανά στην επικαιρότητα καθώς μετά την Τριμερή συνάντηση στην Νέα Υόρκη με τον Γ.Γ του Ο.Η.Ε, Πρόεδρος Αναστασιάδης και κατοχικός ηγέτης επανέλαβαν την βούληση τους για λύση εντός του χρόνου.
Με άλλα λόγια η πρόσληψη των 3.000 συμβασιούχων στρατιωτών δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη καθώς οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα καθορίσουν την εργοδότηση τους ή όχι.
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις