ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γραμματέας της ΠΑΣΥΝΟ φέρεται να είπε σε αστυνομικό «Η συμπεριφορά σου είναι γαϊδουρινή» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Γραμματέας της ΠΑΣΥΝΟ φέρεται να είπε σε αστυνομικό «Η συμπεριφορά σου είναι γαϊδουρινή» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την πλήρωσε ο Γραμματέας της ΠΑΣΥΝΟ…

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Ο Παναγιώτης Γεώργιου για τον οποίο και η αναφορά συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (26/09) από αστυνομικό για τα αδικήματα της εξύβρισης οργάνου και της οχληρίας.

Όπως μας αναφέρθηκε γύρω στις 9 το πρωί, η ανώτερη νοσηλευτική λειτουργός του νοσοκομείου μαζί με τον Γραμματέα της ΠΑΣΥΝΟ Παναγιώτη Γεωργίου μετέβηκαν στο γραφείο της Αστυνομίας που υπάρχει στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για να συζητήσουν το συμβάν που είχε δημιουργηθεί τα ξημερώματα με μεθυσμένο πολίτη. Ο τελευταίος φέρεται να απείλησε τη σωματική ακεραιότητα νοσηλευτών εν ώρα εργασίας.

Ο Γενικός Γραμματέας απευθυνόμενος στον αστυνομικό της φρουράς του Νοσοκομείου του είπε «η συμπεριφορά σου είναι γαϊδουρινή». Αμέσως το κλίμα άρχισε να αγριεύει με τους πολίτες να μαζεύονται εκεί ώστε να δουν τι συμβαίνει.

Για να αποφευχθούν οποιασδήποτε επεισόδια ζητήθηκε από το Παναγιώτη Γεωργίου να εξέλθει του νοσοκομείου, το οποίο και έπραξε. Μετά την πάροδο μερικών λεπτών ο Γραμματέας της ΠΑΣΥΝΟ εισήλθε στο χώρο του νοσοκομείου και άρχισε να φωνάζει, ενώ απευθυνόμενος στον αστυνομικό φέρεται να του είπε «είσαι άχρηστος».

Αμέσως συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της πρόκλησης οχληρίας και εξύβρισης οργάνου της τάξης, ενώ κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Η αιτία του επεισοδίου ήταν ένα συμβάν που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών με αρνητικό πρωταγωνιστή μεθυσμένο πολίτη που απείλησε τη σωματική ακεραιότητα νοσηλευτών.Ο τελευταίος φέρεται να εξύβρισε και να επιτέθηκε σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, προκαλώντας ταυτόχρονα σοβαρές ζημιές σε περιουσία του νοσοκομείου.

Όπως ισχυρίζονται οι νοσηλευτές την ώρα του περιστατικού οι αστυνομικοί δεν παρενέβησαν έτσι ώστε να επιβάλουν την τάξη και να τιθασεύσουν τον εκτός ελέγχου πολίτη.

Το νέο σοβαρό επεισόδιο που δημιούργησε μεθυσμένος ασθενής στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού φέρνει εκ νέου τριγμούς στο Υπουργείο Υγείας και επαναφέρει το ζήτημα της  ασφάλειας των νοσηλευτών.

Να υπενθυμίσουμε την υπόθεση του κατάδικου των Κεντρικών Φυλακών ο οποίος τα έκανε γυαλιά καρφιά στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας και έστειλε έξι πρόσωπα στο Νοσοκομείο. 

Δείτε τις φωτογραφίες από τις σοβαρές ζημιές στην περιουσία του νοσοκομείου που δημιούργησε ο μεθυσμένος πολίτης. 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top