ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα λέει με την Τερέζα Μέι ο Αναστασιάδης

Τα λέει με την Τερέζα Μέι ο Αναστασιάδης

Στη βρετανική πρωτεύουσα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, όπου μετέβη από τη Νέα Υόρκη για συνάντηση με την Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για αύριο, Τρίτη. Την Δευτέρα (26/09) το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί σε δείπνο που παραθέτει προς τιμήν του ο Πρόεδρος και η Γραμματεία της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου.

Το πρωί της Τρίτης, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ.κ. Γρηγόριο και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με την Πρωθυπουργό Μέι.

Τον Πρόεδρο Αναστασιάδη συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Από το Λονδίνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί το βράδυ της Τρίτης στο Παρίσι, όπου την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας θα επιστρέψουν στην Κύπρο το βράδυ της 28ης Σεπτεμβρίου.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top