LIFESTYLE

«Δυνατό χαρτί» του SIGMA μόλις παραιτήθηκε! Βάζει πλώρη για Mega!

«Δυνατό χαρτί» του SIGMA μόλις παραιτήθηκε! Βάζει πλώρη για Mega!

Το όνομά της συνώνυμο με την ενημέρωση, με επιτυχίες μπροστά και πίσω από τις κάμερες...

Η Νατάσα Ευριπίδου, η τηλεοπτική παρτενέρ του Αντρέα Δημητρόπουλου στην πετυχημένη εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» την Τρίτη, 27/9 υπέβαλε την παραίτησή της από το κανάλι του Παρισινού. 

Η δημοσιογράφος μίλησε στο ThemaOnline και με την ταπεινότητα που την διακατέχει, αρκέστηκε να μας επιβεβαιώσει το γεγονός της μεταγγραφής της στο Mega, λέγοντας μας ότι δέχτηκε μια δελεαστική πρόταση την οποία και αποδέκτηκε. Μια πρόταση η οποία την τιμά κι έτσι αποφάσισε ύστερα από 11 χρόνια στο SIGMA να κάνει το επόμενο βήμα. 

Όπως χαρακτηριστικά μας σχολίασε «Πρέπει να προχωράς». Φυσικά η μάχιμη δημοσιογράφος δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο κανάλι που την ανέδειξε και της έμαθε τόσα πολλά πράγματα. Αποχωρεί από ένα μέσο με αγαπημένους συνεργάτες, με τους οποίους διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις. 

Όσον αφορά στα νέα της καθήκοντα δεν θέλησε να δώσει έκταση, χαρακτηρίζοντάς τα ως «Νέα πρόκληση» και σχολιάζοντας ότι θα την βλέπουμε μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες…

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top