ΠΑΦΟΣ: Μυστήριο ο θάνατος του οδηγού που προκάλεσε το τροχαίο – Δεν φρέναρε – Τραυματίστηκε ζεύγος

ΠΑΦΟΣ: Μυστήριο ο θάνατος του οδηγού που προκάλεσε το τροχαίο – Δεν φρέναρε – Τραυματίστηκε ζεύγος

Τα αίτια που επέφεραν τον θάνατο του ηλικιωμένου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο Στρουμπίου, εξετάζονται από την τροχαία Πάφου.

Διαβάστε επίσης: Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάφο

Ο 81χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα και όπως διαπιστώθηκε έχασε τη ζωή του, ενώ από το δυστύχημα τραυματίστηκε ζεύγος (μεσήλικες), των οποίων η κατάσταση ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου.

Δεν θεωρείται βέβαιο πως ο ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του από την σύγκρουση. Κι αυτό γιατί δεν υπήρχαν ίχνη φρένων στον δρόμο. Το ενδεχόμενο να πέθανε από παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα από καρδιακή προσβολή δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 19:00 της Πέμπτης (29/09).

Ήδη μέλη της Τροχαίας Πάφου εξετάζουν στοιχεία από τη σκηνή, ενώ εκεί βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες και ο επικεφαλής του τμήματος, Ζήνωνας Ψαθίτης.



*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE