Η ξανθιά παρουσιάστρια ανέβηκε στο τρακτέρ για να «βγάλει» κολοκάσι!

Η ξανθιά παρουσιάστρια ανέβηκε στο τρακτέρ για να «βγάλει» κολοκάσι!

Στην Σωτήρα της Αμμοχώστου έβγαλε τα τακούνια και τα extension και έπιασε αμέσως δουλειά...

Η Αλεξία Αναστασίου δεν κολλά σε τύπους… και το απέδειξε αυτό εδώ και χρόνια, μέσω της εκπομπής της στο ΡΙΚ. Στο Mega εξακολουθεί να κάνει το ίδιο με την πρώτη ευκαιρία που έχει για να βρεθεί εκτός studio. Έτσι δεν δίστασε να ανέβει στο τρακτέρ ενός αγρότη στην Σωτήρα της Αμμοχώστου για να πάει να μαζέψει κολοκάσι. 

Μάλιστα μοιράστηκε την όμορφη στιγμή με τους φίλους της στο instagram με τη λεζάντα: «Επόμενος σταθμός ;;; Σωτήρα Αμμοχώστου!!! Εδω το καλό το κολοκασι!!». Την συνέχεια θα την δούμε στην εκπομπή της «Όλα Για Σένα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE