ΠΑΡΑ-THEMA

«Είμαστε απλήρωτοι, αλλά θα κάνουμε το καθήκον μας» - Το μήνυμα των παικτών της ιστορικής ομάδας της Λευκωσίας...

«Είμαστε απλήρωτοι, αλλά θα κάνουμε το καθήκον μας» - Το μήνυμα των παικτών  της ιστορικής ομάδας της Λευκωσίας...

Το μήνυμα που προέρχεται από ποδοσφαιριστές ιστορικού συλλόγου της Λευκωσίας, αποτυπώνει και την κατάσταση που επικρατέι σε πολλές ομάδες της Κύπρου...

«Είμαστεσε δύσκολη κατάσταση οικονομικά τις τελευταίες μέρες... Αρχίζειο Οκτώβριος μήνας και παρά τις πολλές υποσχέσεις δεν έχουμε πληρωθεί ακόμη. Κάνουμε υπομονή και θα κάνουμε το καθήκον μας κάθε εβδομάδα. Ξέρουμε ποιό είναι το σωστό για μας και για την ομάδα. Να είναι βέβαιος ο κόσμος μας ότι θα προσπαθούμε για το καλύτερο για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας μας», αναφέρει το sms που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρακευής (30/09) στα κινητά των φίλων του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Μάλιστα, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών, το συνδικαλιστικό σώμα των επαγγελματιών παικτών στην Κύπρο, εξέδωσε λίγο πριν το μεσημέρι (30/09) σχετική ανακοίνωση.

«Επαγγελματίες αλλά όχι ψυχροί, λοιπόν, οι παίκτες του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Ο Σύνδεσμός μας παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και ήδη έχει αρχίσει επαφές με στόχο να ανταποκριθεί η διοίκηση του συλλόγου στις υποχρεώσεις της προς τους παίκτες. Ο ΠΑΣΠ είναι έτοιμος να παράσχει οποιασδήποτε μορφής στήριξης στους ποδοσφαιριστές των μαυροπρασίνων» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.Π.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top