Διασώστης με μωρό στην αγκαλιά ξεσπά σε κλάματα -Έσκαβε 4 ώρες για να το σώσει! BINTEO

Διασώστης με μωρό στην αγκαλιά ξεσπά σε κλάματα -Έσκαβε 4 ώρες για να το σώσει! BINTEO

Είναι η στιγμή που ένας Σύρος διασώστης ξεσπά σε δάκρυα ενώ κρατά στην αγκαλιά του ένα μωρό.

Λίγο πριν είχε καταφέρει να το απεγκλωβίσει από τα ερείπια ενός κτιρίου στην ανταρτοκρατούμενη πόλη Ιντλίμπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διασώστης που είναι εθελοντής και εντάχθηκε στον οργανισμό ανθρωπιστικής βοήθειας «Λευκά Κράνη», έσκαβε επί 4 ώρες μέχρι να σώσει το κοριτσάκι το οποίο  φέρεται να είναι μόλις ενός μηνός.

Στο συγκλονιστικό βίντεο το μωρό φαίνεται να βήχει ενώ του προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες, τη στιγμή που ο διασώστης μην μπορώντας να κρατήσει τη ψυχραιμία του ξεσπά σε κλάματα.

Τα «Λευκά Κράνη» έχουν προταθεί για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης για το σωτήρια έργο τους στη διάσωση των θυμάτων των αεροπορικών επιδρομών στις εμπόλεμες ζώνες της Συρίας

 

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.